Бусад хүмүүс

Сармисны энэ шөл ямар ч антибиотикоос 100 дахин хүчтэй

Эрүүл саруул байж бас амттай хоолоор өөрийгөө эрхлүүлэхийг хүсэж байгаа бол сармисны шөл ууж идэх цаг нэгэнт болжээ. Хэрвээ урьд өмнө нь та сармисны шөл ууж үзээгүй бол яг одооноос эхэлж эрүүл мэнддээ анхаарал тавьж хийхэд амар хоолны хувилбар сонгоорой.

 

Сармисны шөлний давуу тал Хэрвээ урьд нь ийм шөл ууж үзээгүй бол ямар шөл яриад байгаад сонирхол төрөх нь ойлгомжтой. Хэрвээ эрүүл мэндэд тустай бас амттай шөл хийх эсэхдээ эргэлзэж байгаа бол дараах давуу талуудтай нь танилцахад илүүдэхгүй, бараг та өдөр болгон уудаг шөлний нэг болохыг ч бид үгүйсгэхгүй байна: Сармис нь антибиотикоос 100 дахин хүчтэй үйлчилгээ үзүүлнэ, тийм учраас ханиад томуу болон өөр бусад өвчнийг бүрэн анагаах чадалтай гэж үздэг.

 

Хийхэд маш амархан, бидний танилцуулж буй жорын дагуу та ямар нэгэн төвөггүй хийж болох шөл юм. Орцын жагсаалт ч мөн цөөхөн, санхүүгийн хувьд хязгаарлагдмал байгаа бол та санаа зовох зүйлгүй дэлгүүр болгонд л зарагдаж энгийн хүнсний орцтой болно.

 

Амттай, бас хүйтэн өдрүүдэд таныг дулаацуулах шөл. Сармисны шөлийг хэрхэн бэлтгэх вэ: Жорыг та өөрийн хүслээр өөрчилж болно, гэхдээ бидний жор танд гологдохооргүй амттай шүү. Танд хэрэгтэй зүйл: ½ аяга жижиглэн хэрчсэн сармис 6 аяга тахианы шөл, натрийн агууламж багатай 1 х.х тос Давс, перец өөрийн хүссэн хэмжээгээр 2 өндөг, хийхгүй ч байж болно

 

Бэлдэх арга:

Тосоо хоолны саванд хийж зөөлөн гал дээр халаана, драаа нь сармисаа хийж шаргал өнгөтэй болтол нь шарна. Тахианы шөлөө зөөлөн гал дээр халаагаад сармисаа хийгээрэй. Галаа багасгаад хэдэн цаг буцалгана. Давс, перецээ хийнэ: хэдэн цаг буцалгахад сармисны үнэр, амт өөрчлөгдөхийг анхаараарай, тийм учраас хоол болохын өмнөхөн амтлагчуудаа хийхийг зөвлөж байна.

 

Ингээд л боллоо, үнийн хувьд хямдхан болох шөл, бас олон давуу талтай. Хэрвээ та хоолны дэглэм баримталж байгаа бол танд яг л тохирох хоол. Ингээд амттай шөлөө хийж идэцгээе. Шөлний эхний халбагыг амандаа хийгээд яагаад ингэж удаан буцалгасны учрыг ойлгох болно

Холбоотой мэдээ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close